Fotky ze sprintu

11.09.2014 12:13

Sprint byl zatím nejhezčím závodem, který jsme zde v Kazachstánu absolvovali. Také se udělalo hezčí počasí, sice byla stále nechutná kosa, nicméně sluníčko svítilo a sprint byl krátký. Zde máte naše medailisty v pořadí, jak se mi postupně objevovali na majáku:

A ještě pár obrázků z cíle:

No a kdo by si chtěl přečíst nějaké to povídání z ryze neoficiálního a subjektivního pohledu, může převesele pokračovat dál. ;-)

Včera před vyhlášením probíhala klasicky schůze teamleaderů, nicméně státy žádné informace nedostaly, protože žádné nebyly - jeden člen jury slíbil, že se je nicméně pokusí zajistit. Na konec vyhlášení ten obětavý člobrda skutečně dorazil a přinesl pro každou výpravu štos papírů, které obsahovaly výsledkovky ze středy, startovku na sprint a poslední papír (jak ten dotyčný všem vysvětloval) byly informace o zítřejším závodě - pro vaši představu ten papír byl úplně prázdný. No, vrátili jsme se z vyhlášení (které jak jsem minule podotýkala přítomný Ole zkrátil na individuální umístění), já jsem hodila na net fotky z vyhlášení... a mezitím přišla půlnoc a my šli spát (a žádné informace o trati stále nebyly). A tehdy přichází na scénu opět náš hrdina, který vytvořil tratě na sprint (který měl v té době start ani ne za cca 10 hodin) a jen díky jeho prakticky celonoční práci dostali ráno na startu závodníci ručně zakreslené mapy (start, cíl, maják, S). Díky tomuto členovi jury tedy sprint nejenže proběhl, ale i trať byla postavená dle sprintových zvyklostí, takže si ji závodníci mohli náležitě užít. Sláva nejmenovanému hrdinovi!

PS: Nikdo netušíme, jestli už mají připravené mapy na zítřejší foxoring... uvidíme, co se dozví Andrej večer na schůzce teamleaderů

—————

Zpět