Vyhlášení a hamfest

12.09.2014 17:40

Začátek vyhlášení byl daný na 16:30, a tak bylo jasné, že dříve jak v půl šesté se nic dít nebude - Andrej proto využil volný čas na finální míting českého týmu. Všechny pochválil za dobré výsledky a kolegiální duch a na oplátku dostal od svých svěřenců hezky dlouhý potlesk (a další tleskání patřilo fyzioterapeutům Káje a Vládovi a také Nečík dostal svůj díl díků, stejně tak Jura a Marcela za různé organizační záležitosti). Všichni ostatní závodníci nám mohli týmový duch jen závidět.

Pak jsem Pavle zaplétala vlasy, aby byla nejkrásnější, následně jsem s krz Lídin mobilní internet sepsala článek o foxoringu (na hotelu se totiž na wifi připojit lze, nicméně na net se člověk nedostane). K tomu foxoringu jsem ještě zapomněla dodat, že přestože pro starší kategorie měly velmi ošklivé kontroly (na vysokých kopcích plných skalek, které se nejen musely zdolat, ale ještě občas se kutálely dolů), tak hlasitosti kontrol přes včerejší faux paux na tréninku byly prakticky ideální.

Fotky našich medailistů:

A pár fotek z hamfestu, který hned navazoval na vyhlášení (to je také vtipná epizoda - jídlo a pití na stoly, které stály hned vedle našich židlí, začali nosit už před začátkem vyhlášení, a tak téměř polovina závodníků celý ceremoniál doslova prožrala a na konci, kdy hamfest tedy měl začít, už pořádně nic moc (dobrého) nebylo - a večeře samozřejmě také nebyla).

Členové jury a hlavní rozhodčí dostali upomínkové předměty:

A náš tým jako 3. nejúspěšnější také dostal plaketku. A potom probíhalo vyměňování dárečků mezi lidmi - a Nečík byl jedním z nejoblíbenějších, protože rozdával svítivé tyčinky všem okolo.

—————

Zpět